Zahvala prijateljem, udeležencem regate Konjičanka 2014!

konjicanka2014

Zahvala prijateljem, udelelžencem regate Konjičanka 2014!

Tudi 12. ponovitev največjega projekta Nautic cluba Rogla, Konjičanka 2014 je pokazala, da je organizacijski odbor priprave regate opravil odlično delo pri pripravi in izvedbi športno družabnega dogodka, kateri združuje jadralske zanesenjake, ki znajo ceniti trud prijateljev, združenih v ožjem vodstvu konjiškega nautičnega društva.

Ekipi, ki sem jo kot direktor regate in jo kot predsednik društva vodim v letu 2014 še enkrat en velik HVALA! Hvala tudi partnerju v projektu, ekipi Kontiki sailing, ki je v okviru 5 plovov regate pripravila tekmovanje, ki je omogočilo pravo mero tekmovalnosti s poudarkom na varnosti, ki je in ostaja ključni pogoj izvedbe in jo bomo kot primarni element izpostavljali tudi v prihodnje.

Ponosni smo, da imamo v VAS takšno podporo, ki nas zavezuje odigrati tudi družbeno aktivno vlogo. Skozi naše projekte se trudimo delovati tudi na humanitarnem področju, pomagati želimo posameznikom in družinam, ki so v trenutni gospodarski in družbeni realnosti žal prevečkrat pozabljeni in niso deležni sadov napredka družbe. Hvala za pomoc pri izvedbi humanitarnega coctail party-a, s katerim nam je ob dodatni zavezi kluba uspelo zbrati 400 EUR, ki jih bomo namenili za šolske potrebščine otrok konjiških osnovnih šol v prihajajočem šolskem letu 2014/2015. Svoje delo bomo odgovorno nadaljevali in zagotavljali kontinuiteto kvalitetnega dela, ne glede na formalno odgovorno osebo, ki organizacijo vodi danes in v prihodnje.

  1. set fotografij je na voljo na spodnji povezavi:

https://www.dropbox.com/sh/uqrlprjh6w8t5y4/AAD7yXLsUe8TvI7U0sDKNb_Ia

https://www.dropbox.com/sh/usye9pp0s66zvg6/AADyXyFw51uFoMGq3DdeCpZaa

in na spletnih straneh Nautic cluba Rogla, kjer so objavljeni tudi rezultati letošnje regate.

HVALA!

Stanko Kolar, direktor regate in predsednik Nautic cluba Rogla

P.S. Za vse željne dodatnih kosov PROMO oblačila letošnje regate – do 20. junija zbiramo naročila za ponaročilo. Enotna cena za kos bo 30 EUR. Informacije o modelu, velikosti in količini pošljite na klubski elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Krmarje in kontaktne osebe prosim da  posredujejio tole zahvalo vsem članom ekip, ki morebiti niso prjemniki te pošte.

NE POZABITE: 21. IN 22.06.2014 – 3. NAVTIČNI VIKEND NA ROGLI – POZDRAVLJENA NATURA – REGATA MINI 12 »UNIOR INVITED« IN »NCR&LKK OPEN«, prijave na klubski elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , vabilo na spletni strani kluba!

EKIPA NCR RT – ŠE ENKRAT EN VELIK HVALA!

Pooblaščenec za stike z javnostmi Nautic cluba Rogla 

Stanko KOLAR, univ.dipl.inž.

mbt. +386 (0)31 306 272

tel. +386 (0)3 780 21 54

fax. +386 (0)3 780 21 65

E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy37995 + '\' target="_blank">'+addy_text37995+'<\/a>'; //--> ;

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %