Nautic club Rogla, Regata MINI 12 - Bohinj 2014 »Nautic club Rogla invited«

Bohinj2014

4. ponovitev navtične regate na vodi Bohinjskega jezera na gorenjskem je uspela kot si je organizrator zamislil in izvedel. Nautic club Rogla dobre vezi z jadralnim društvom iz Bohinja ohranja že vrsto let na visokem nivoju, tudi s pripravo skupnih navtičnih dogodkov med katerimi prednjačijo jadralska tekmovanja.

Po odličnih regatah na Rogli so člani kluba pripravili še regato na Bohinjskem jezeru, ki je potekala v soboto, 30.08.2014 v dveh kategorijah, ženski in moški. Skupaj z lastniki majhnih jadrnic tipa MINI 12, ki privlačijo poglede na Bohinjskem jezeru v Ribčevem lazu »Pod Skalco« je organizacijski odbor regate in ob sojenju glavnega sodnika Marka Kavsa izvedel 7 plovov regate, po dva predtekmovalna v 2 skupinah, en plov malega finala in dva plova finala A za razvrstitve tekmovalcev od 1. do 10. mesta.

Vremenski pogoji so bili tudi tokrat tradicionalno spremenljivi, ob lepem sončnem sobotnem popoldnevu je bil poleg klasičnega jadralskega znanja pomemben dejavnik tudi potrpežljivost, ki je naboljše nagradili z dobrimi rezultati ob občasnem. Pozno avgustovskem pomanjkanju vetra, ki je na gorenjskem jezeru stalnica.

Prvo mesto v moški konkurenci je z najmanjšim seštevkom točk osvojil Miha PAVLIN, na skupno drugo mesto je prijadral Stanko KOLAR, zadnje mesto na stopničkah pa je bilo rezervirano zaMiho PUČNIKA.

V ženski konkurenci je bila najboljša Kim JAZBINŠEK, sledila ji je Saška KOREZ, tretje mesto pa je osvojila Simona MEDVEN.

Organizator je za najboljše pripravil pokale in praktične nagrade, ki jih je podelil v idiličnem, tudi odlično navtično opremljenem okolju gorenjskih vršacov.

Oglas regate

Izjava za javnost

Fotografije

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %