Nautic club Rogla, Regata MINI 12 - Bohinj 2015

Bohinj2014

5. ponovitev navtične regate na vodi Bohinjskega jezera na gorenjskem je uspela kot si je organizrator zamislil in izvedel. Nautic club Rogla dobre vezi z jadralnim društvom iz Bohinja ohranja že vrsto let na visokem nivoju, tudi s pripravo skupnih navtičnih dogodkov med katerimi prednjačijo jadralska tekmovanja.

Po odličnih regatah na Rogli so člani kluba pripravili še regato na Bohinjskem jezeru, ki je potekala v soboto in nedeljo, 12. in 13.09.2015 v dveh kategorijah, ženski in moški. Skupaj z lastniki majhnih jadrnic tipa MINI 12, ki privlačijo poglede na Bohinjskem jezeru v Ribčevem lazu »Pod Skalco« je organizacijski odbor regate in ob sojenju glavnega sodnika Marjana Arha izvedel 12 plovov regate, po tri predtekmovalne v 2 skupinah, tri plove malega finala in tri plove finala A za razvrstitve tekmovalcev od 1. do 10. mesta.

Prvo mesto v moški konkurenci je z najmanjšim seštevkom točk osvojil Marko KREBELJ, na skupno drugo mesto je prijadral Dani VREČKO, zadnje mesto na stopničkah pa je bilo rezervirano za Miho PAVLINA.

V ženski konkurenci je bila najboljša Kim JAZBINŠEK, sledila ji je Simona MEDVEN, tretje mesto pa je osvojila Tatjana VENGAR.

Oglas regate

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %