Nautic club Rogla, Regata MINI 12 - Bohinj 2016

Bohinj2014

7. ponovitev navtične regate na vodi Bohinjskega jezera na gorenjskem je uspela kot si je organizrator zamislil in izvedel. Nautic club Rogla dobre vezi z jadralnim društvom iz Bohinja ohranja že vrsto let na visokem nivoju, tudi s pripravo skupnih navtičnih dogodkov med katerimi prednjačijo jadralska tekmovanja.

Po odličnih regatah na Rogli so člani kluba pripravili še regato na Bohinjskem jezeru, ki je potekala v soboto in nedeljo, 27. in 28.08.2016 v dveh kategorijah, ženski in skupno. Skupaj z lastniki majhnih jadrnic tipa MINI 12, ki privlačijo poglede na Bohinjskem jezeru v Ribčevem lazu »Pod Skalco« je organizacijski odbor regate in ob sojenju glavnega sodnika Marka Kavsa izvedel 13 plovov regate, po štiri predtekmovalne v 2 skupinah, dva plova malega finala in tri plove finala A za razvrstitve tekmovalcev od 1. do 9. mesta.

Prvo mesto v skupni konkurenci je osvojila Kim JAZBINŠEK, na skupno drugo mesto je prijadral Andrej ZIDANŠEK, zadnje mesto na stopničkah pa je bilo rezervirano za Danija VREČKA.


V ženski konkurenci je bila najboljša Kim JAZBINŠEK, sledila ji je Saška KOREZ, tretje mesto pa je osvojila Simona VREČKO.

Rezultati regate

Oglas regate

Oglas kolesarjenja

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %