18. Konjičanka 2020 - prestavitev regate

konjicanka2017

Dragi prijatelji, udeleženci 18. Konjičanke!

Obveščamo vas, da smo zaradi nepredvidljivih razpletov s COVID-19 prisiljeni prestaviti letošnjo izvedbo Konjičanke 2020.

Glede na različne variante smo odločili, da bi vztrajanje pri izvedbi regate v drugem terminu letošnjega leta bilo organizacijsko vprašljivo, ker je za jesen načrtovanih že kar nekaj regat. Prav tako nam v tem trenutku ni znano kako hitro bo potekalo sproščanje razglašenih ukrepov pandemije.

Ker vračil akontacije s strani čarterjev ni možno dogovoriti, izterjava po pravni poti pa nam je vsem znana pot, smo se z njimi uspeli dogovoriti za nov termin regate, ki bo: 05.06.2021 do 08.06.2021.

Vsa plačila se prenesejo na naslednje leto, lahko pa se dogovorimo za individualne najeme v letošnjem letu, ko bo to mogoče.

O morebitnih spremembah v zvezi z navedenim vas bomo sproti obveščali in se tudi individualno dogovarjali o najugodnejših rešitvah za vse vas.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in na 041 445 557  (Andrej Zidanšek) ali 041 405 040 (Miha Pučnik). 

Ostanite zdravi in upam, da čimprej spet zajadramo skupaj!
 
Andrej Zidanšek,
direktor 18. Konjičanke


Razpis regate - SLO

Prijavnica

Aladin si

 

 

Aladin hr

 

 

Accu Weather

 

 

Regatna pravila

 

 

Pomorske karte Jadrana

 

 

Kontaktne informacije

  • Nautic Club Rogla, Mestni trg 7, 3210 Slov. Konjice
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • 041 569 092 (David Ozebek)

Nove slike

Has no content to show!

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %